loader image

Pachet START UP- MEDIU pentru antreprenori

 

START UP -Mediu pachetele pentru antreprenori de la BVA Proiect Consulting                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Cum sa procedezi cand vrei sa pui pe picioare o afacere care indeplineste toate obligatiile de mediu ?

Informeaza-te

Antreprenoriatul implica in proportii egale munca, o buna organizare, oameni pasionati si o strategie care functioneaza! Daca am bifat complet elementele enumerate ne putem considera deja in fata unei afaceri de succes?! Daca ne bazam pe statistica, in anul 2023 raspunsul este NU!

Stiati ca 70% din proiectele noi (afaceri mici si mijlocii) dau faliment in primii 3 ani de la activarea pe piata?  Cauzele sunt multiple dar in articolul de astazi ne vom concentra asupra catorva elemente care lipsesc din lista enumerate mai sus!

Afaceri noi. Proiecte noi. Orizonturi si strategie de mediu pentru noii antreprenori in 2023

In 2023 pentru ca afacerea ta nou-nouta sa isi faca loc pe piata trebuie sa indeplineasca pe langa conditiile clasice de valoare, promovare, pret , concurenta, si altele asemenea, toate obligatiile de mediu si de sustenabilitate inca de la inceput! Interconditionarea lantului de colaboratori si resurse este conditionata de aplicarea corecta si in proportie de 100% a obligatiilor de mediu care iti revin in functie de domeniul de activitate si obiectivele de dezvoltare pe termen scurt, mediu si lung!

Cum sa procedezi cand vrei sa pui pe picioare o afacere in 2023 si sa nu risti incalcarea obligatiilor ce iti revin in materie de mediu?

Consulta un specialist 

Cum legislatia de mediu din Romania parcurge un proces lung si stufos de upgradatare la normele europene respectate de alte tari din blocul European, este dificil sa aplici, sa selectezi, sa iei decizii fara ajutor specializat. Noii antreprenori au nevoie de conditii personalizate pentru a lua un START corect deoarece in prima perioada cheltuielile pe care o afacere la inceput de drum le are nu sunt sustinute inca de venituri iar efortul este unul diferit de al unui proiect care ruleaja deja pe piata.

De la caz la caz se pot face greseli care atrag santiuni, sau din contra erori in alegerea serviciilor potrivite care atrag bugete mai mari decat obisnuit investite de catre administrator fara sa fie necesar!

BVA Proiect Consulting sprijina noii anteprenori aflati la inceput de drum cu pachete personalizate de Mediu care cuprind toate serviciile necesare pentru o afacere de succes indiferent de domeniu, chiar de la inceput!

Care sunt documentele necesare obtinerii autorizatiei de mediu? (afla aici mai multe din articolul nostru precedent) Toate intrebarile tale sunt importante pentru ca reflecta necesitatea de conformare legislativa a societatii pe care o administrezi.

Stim ca inceputurile nu sunt usor de gestionat de aceea suntem aici pentru a raspunde in timp real tuturor intrebarilor care te framanta si a-ti oferi suportul necesar, pas cu pas, pentru a-ti atinge obiectivele propuse in planul de afaceri.

Cunoasterea si respectarea legislatiei in materie de mediu este oglinda reputatiei brandului in piata !

Afirmam acest lucru privind la situatia schimbarilor climatice, a incalzirii globale, gestionarii gradului de poluare la nivel global; obiective pe care nu le putem ignora. Noi toti avem obligatia asumarii responsabilitatii pentru noi si pentru generatiile viitoare asupra resurselor naturale si a calitatii vietii populatiei intregii planete.

Compara solutiile existente 

Pachetul START UP Mediu pentru anteprenori contine:

  • Consultanta personalizata
  • Vizita pe amplasament
  • Suport specializat pentru intocmirea documentatiei pentru dosarul necesar obtinerii autorizatiei de mediu
  • Suport specializat pentru depunerea dosarului pentru obtinerea autorizatiei de mediu
  • Suport specializat pentru pregatirea amplasamentului pentru indeplinirea conditiilor care vizeaza obtinerea autorizatiei de mediu.
  • Intocmirea graficului personalizat de obligatii si raportari pe baza autorizatiei de mediu in funtie de codul de activitate al societatii
  • Verificare grad de conformare legislativa
  • Cost adaptat bugetelor noilor antreprenori
Suport specializat in materia protectiei mediului, inginerie de mediu, responsabil de mediu pentru antreprenori 2023

Este important sa prezinti planul afacerii tale unui specialist din echipa noastra si in baza unui contract de colaborare iti vom oferi consultanta si sprijin in timp real pentru a trece cu bine toate etapele necesare in raport cu obtinerea autorizatiei de mediu si pentru a demara primele rapoarte catre autoritati in acord cu legislatia in vigoare la pretul corect!

Ghidat pas cu pas de echipa noastra vei intelege cum poti intocmi un plan de actiune sustenabil si aplicabil nivelului strategic de business pe care il construiesti! Vei beneficia de o imagine buna de brand si de increderea partenerilor aplicand intocmai strategia potrivita in materie de protectia mediului!

Contacteaza-ne

Cu determinare si organizare strategica alaturi de unul dintre inginerii BVA Proiect Consulting poti conta pe rezultate eficiente si pe un parteneriat pe termen lung la pretul corect!

Consulta astazi unul dintre inginerii nostri de mediu pentru a afla detalii despre START UP Mediu, pachetul nostru de consultanta specializata creat pentru anteprenori!

BVA Proiect Consulting aduce valoare afacerii tale inca de la inceputul activitatii!

Include in startul afacerii tale Pachetul personalizat START UP- MEDIU creat pentru antreprenori!