loader image

Despre noi

Cine suntem?

Povestea noastra incepe cu un proiect in care am investit timp, resurse si multa incredere in care arta de a construi este completata de o vasta experienta in domeniul ingineriei de mediu si dorinta de a imbunatati experienta clientului si de a veni cu o abordare distincta orientata catre client fata de abordarea generala in materie de mediu regasita in piata.

Si cum pasiunea pe care o pui in ceea ce faci da rezultate am pus caramida peste caramida, curiozitate si experienta, expertiza si inovatie, perseverenta si profesionalism si alaturi de parteneri de incredere am dezvoltat un brand care este dedicat tuturor celor care doresc sa aduca valoare afacerilor proprii si sa inteleaga ca doar impreuna putem sa imbunatatim mediul care ne inconjoara si sa construim valorile generatiilor viitoare.

Cum a luat nastere proiectul

BVA Proiect Consulting a facut primii pasi orientati catre succes si inovatie. Proiectul a fost construit din dorinta de a pune in acelasi loc prestanta oferita de ingineri profesionisti de mediu alaturi de calitatea dorita de catre clienti din toate sferele de activitate. Serviciile noastre de mediu si cele care au ca si rol imbunatatirea SSM (securitatea si sanatatea in munca) s-au completat reciproc in vederea initierii unui plan bun si de lunga durata pentru toate intreprinderile care ne vor contacta cu incredere atunci cand vor dori sa apeleze la parteneri strategici care acopera toata sfera de influenta a serviciilor de mediu si protectia muncii.

Cui i se adreseaza proiectul

BVA Proiect Consulting se adreseaza unui public larg, din toate domeniile de activitate si din toate zonele din tara. Ne dorim sa fim prima alegere pentru intreprinderi mici, medii sau mari si solutia de succes pentru toate companiile care aleg sa fie orientate catre un drum sigur si plin de oportunitati.

De ce este acest proiect o solutie sustenabila pentru o conformare cu legislatia de mediu

Misiunea BVA Proiect Consulting consta in a regandi felul in care provocarile si solutiile pot deveni stalpii de baza ai oricarei afaceri. A depinde de o companie unde au fost implementate solutii durabile este doar inceputul inovatiei si a evolutiei. Dezvoltarea sustenabila necesita o abordare integrata care sa ia in considerare preocuparile pe partea legislativa de mediu, in concordanta cu celelalte misiuni care vin in completarea aspectelor adiacente care transforma orice provocare in sustenabilitate.

Criterii care ne definesc ca societate in multitudinea de societati care activeaza in domeniul protectiei Mediului?

✓ Modalitatea proprie in care realizam livrarea serviciilor
✓ Acuratetea si atentia catre detalii
✓ Profesionalismul si raspunsul prompt
✓ Experienta si expertiza echipei
✓ Orientarea catre rezultatele urmarite de client
✓ Raportul corect pret-calitate

Pentru noi cele 5 fudamente stau la baza relatiilor si colaborarilor atat cu clientii, cat si in interiorul echipei.

Calificare
100%
Profesionalism
100%
Promptitudine
100%
Dedicare
100%
Responsabilitate
100%