loader image

Ce face un consultant de mediu?

Un consultant de mediu combina cunostintele stiintifice riguroase cu cerintele de reglementare si expertiza tehnica pentru a efectua evaluari amanuntite de mediu pentru a identifica si a minimiza riscurile care ar duce la actiuni legale sau amenzi, pentru a asigura conformitatea cu legile in vigoare si pentru a pastra sanatatea si siguranta. Un consultant de mediu efectueaza atat cercetari de teren, cat si de birou si pregateste rapoarte stiintifice detaliate cu privire la constatarile si/ sau recomandarile sale pentru o varietate de clienti si proiecte.

Exista nenumarate moduri in care un consultant de mediu poate adauga valoare afacerii dumneavoastra, iar mai jos sunt doar cateva:

Imbunatatirea sigurantei la locul de munca
Problemele de mediu sunt, de asemenea, probleme de sanatate umana. Calitatea slaba a aerului din interior, materialele toxice si subtantele periculoase pot reprezenta riscuri grave pentru sanatatea angajatilor. Consultantii nostri de mediu va pot ajuta sa atenuati pericolul din fabrica sau din biroul dvs., un lucru in urma carora studiile au aratat ca poate creste productivitatea si moralul lucratorilor.

Abordati si imbunatatiti conformitatea
Orice conformitate cu mediul din punct de vedere legislativ este cruciala pentru limitarea riscurilor de reglementare si de raspundere pentru organizatia dvs. Prevenirea aparitiei problemelor de conformitate in viitor este cea mai rentabila forma de remediere a mediului.

A fi informat cu privire la regulile de mediu in continua schimbare necesita timp
Cu toate acestea, conformitatea nu este optionala, avand in vedere costurile potential ridicate ale erorilor individuale. Expertii BVA Proiect Consulting poate evalua locul de munca si va pot asigura conformitatea, oferindu-va liniste sufleteasca.

Profita de expertiza profesionistilor cu experienta
Profesionistii de mediu de la BVA Proiect Consulting au diverse experiente si cunostinte de la asistenta clientilor de toate dimensiunile dintr-un spectru larg de industrii. Profesionistii nostri utilizeaza strategii inovatoare, dovedite pe teren si rentabile pentru a ne ajuta clientii sa-si atinga obiectivele.

Imbunatatiti eficienta resurselor
Consultanta de mediu poate imbunatati eficienta afacerii tale! Resursele companiei dumneavoastra, atat activele fizice, cat si resursele umane, pot fi optimizate prin adoptarea celor mai ecologice abordari, indrumate de consultantii nostri de mediu. Practicile de afaceri constiente de mediu va protejeaza angajatii, raspunderea si comunitatea dumneavoastra.

Angajarea unui consultant de mediu

Echipa BVA Proiect Consulting poate fi fundamentala pentru succesul organizatiei dumneavoastra. Protejand siguranta lucratorilor dumneavoastra, mentinand facilitatile dumneavoastra in conformitate si atenuand riscurile legale, profesionistii nostri aduc idei puternice de la un nivel vast de experienta si ajuta clientii sa-si maximizeze resursele.

Când ai putea avea nevoie de un consultant de mediu?

Un consultant de mediu poate oferi informatii și expertiza cu privire la probleme, inclusiv:

 • evaluari ale proprietatii pentru potentiale probleme de contaminare
 • evaluari de impact asupra mediului
 • audituri de mediu
 • evaluarea aerului, apei si solului
 • solutii de management de mediu si remediere
 • tratarea pericolelor biologice si chimice
 • conformitatea normativa si legislativa
 • politici de gestionare a deseurilor
 • solutii de durabilitate si energie
 • identificarea surselor de contaminare necunoscute
 • indrumare pentru sanatatea si securitatea umana

Consultantii de mediu au cunostinte extinse despre reglementarile de mediu si pot consilia clientii din industria privata sau institutiile guvernamentale publice cu privire la modul de a evita posibile amenzi, actiuni legale sau tranzactii gresite.

Un consultant de mediu are cunostintele stiintifice si expertiza tehnica pentru a efectua evaluari amanuntite de mediu. Acest lucru se poate dovedi a fi foarte benefic pentru o companie publica sau privata. De exemplu, daca compania este implicata intr-un dosar in instanta, consultantul de mediu poate depune marturie in numele lor. Sau daca o companie are in vedere sa cumpere o bucata de teren pentru dezvoltare, consultantul poate evalua complet terenul inainte de cumparare si poate cerceta orice investigatii anterioare ale aceluiasi sit. Ei pot, de asemenea, sa efectueze anchete pe teren si sa colecteze date pentru a stabili o conditie de referinta pentru nivelurile de poluare sau contaminare pentru zona luata in considerare.

Misiunea BVA Proiect Consulting este de a oferi o valoare superioara prin solutii sigure, rentabile si inovatoare, creand rentabilitate maxima, minimizand in acelasi timp riscurile pentru clientii nostri. Interesati? Vizitati pagina noastra pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de mediu si despre cum va putem ajuta.

Contactati-ne astazi pentru a discuta despre modul in care profesionistii nostri in consultanta de mediu va pot ajuta sa va indepliniti obiectivele!